Najbolj izvirna darila za Abrahama

posted in: Aktualno, Bivanje, Lepota | 0

darilo za abrahama Ko se naše življenje ali življenje naših najbližjih, približa petdesetemu rojstnemu dnevu, pravimo, da bomo srečali Abrahama. To ime se sicer pojavlja v  judovski in krščanski religiji, a pri nas to pomeni pomembno prelomnico v življenju. Ob tem jubileju je prav, da pripravimo slavje in nanj povabimo svojo družino, prijatelje in tudi sodelavce. Prav tako, pa bomo tudi mi povabljeni na kakšno praznovanje ob petdeset letnici in takrat nas čaka lov na darilo za Abrahama.

 

To je posebna priložnost, zato naj bo tudi darilo posebno! Za vas smo pripravili nekaj izvirni idej, ki so primerne tako za moške, kot za ženske slavljence.

Najbolj izvirno darilo za Abrahama

 

Ko smo povabljeni na zabavo ob Abrahamu, lahko pričakujemo, da bo večja in bolj slovesna, kot navadno praznovanje rojstnega dne. Temu primerno moramo izbrati tudi darilo, kar ne bo težko, če slavljenca dobro poznamo in vemo, kakšne so njegove skrite želje. Vsekakor moramo darilo za Abrahama izbrati posebej skrbno.

 

 

Pri izbiri upoštevamo spol Abrahamovca, karakter, hobije, želje in seveda tudi svoje finančne zmožnosti. Darilo je lahko tudi šaljivo, kar precenimo sami, glede nato, kako dobro poznamo osebo, za katero izbiramo darilo. Zgodi se namreč tudi to, da s šaljivim darilom koga neprijetno presenetimo ali celo užalimo.

 

darilni bon
PODARITE DARILNI BON! KLIKNI SLIKCO!

Pogosto je praznovanje Abrahama tudi velik družinski dogodek. Ljudje pri petdesetih  letih, imajo že odrasle otroke, pogosto imajo tudi že vnuke. Smiselno je, da družina združi moči in skupaj izbere darilo, ki je nekoliko več vredno. Lahko podarimo tudi denar, čeprav to ni izvirno in ni primerno ob takšnem posebnem jubileju.

 

V zadnjem času so izredno priljubljena darila v obliki vrednostnih bonov, ki jih obdarovanec lahko porabi kakor želi. Najpogosteje je to nakup umetniških predmetov, dragocenejšega jedilnega servisa ali celo križarjenje z ladjo ali potovanje v eksotične kraje.

 

Primerno darilo za Abrahama je  vrhunski in prestižni jedilni servis

 

Čeprav ima Abrahamovec verjetno že urejeno gospodinjstvo, je zanj vseeno primerno darilo jedilni servis. Seveda govorimo o resnično prestižnem in vrhunskem jedilnem servisu, ki je tudi umetniško delo in hkrati varna finančna naložba.

 

Dragocen jedilni servis je okras vsakega doma, resnično dragoceni so lahko tudi zbirateljski kosi. Naš predlog za darilo za Abrahama, je jedilni servis Raynaud Sheherezade. S tem servisom bomo slavljenca naravnost osupnili, saj je resnično fascinanten in dragocen. Celoten komplet je namenjen za dvanajst oseb in vsebuje 192 kosov kvalitetnega porcelana.

 

Jedilni servis Raynaud Sheherezade je namenjen za izbrane ljudi, za tiste, ki želijo več zase in za bodoče generacije. V njem je vse, kar potrebujemo za pogostitev večjega števila ljudi in je resnično glamurozen in  unikaten. Če se odločimo za nakup takšnega darila, bomo morali poseči globoko v žep, zato je tudi tukaj dobra ideja, da servis s skupnimi močmi, kupi cela družina.