Valentinovo je lahko tudi čas za romantično poročno zaobljubo!

valentinovo
VALENTINOVO – PRAZNIK ZALJUBLJENIH! POGLEJ ROMANTIČNE VALENTINOVE VERZE!

Valentinovo je praznik zaljubljencev, ki ga praznujemo 14. februarja. Vsakdo med nami že v začetku februarja pogleduje za primernim darilom za svojega valentinčka. Običajno si zaljubljenci in vsi, ki se imajo radi, izmenjajo manjša darilca ali prisrčne čestitke. Praznik zaljubljenih pa je tudi primeren dan, da si pari, ki so si usojeni, izrečejo poročne zaobljube. Zakaj ne bi bilo valentinovo tudi vaš poročni dan? Tudi v Sloveniji se mnogi pari odločajo za poroko na ta romantičen dan. Seveda pa se priprave na poroko pričnejo že mnogo prej, kar dobro vedo tisti, ki so pred kratkim poročili.

Valentinovo

Pravzaprav so lahko priprave na poroko precej stresne in naporne, zato je prav, da si za ta posebni dan, poiščete pomoč. Če imate namen na poroko povabiti večje število gostov, vas čaka neskončno število manjših in večjih opravil. Večino tega lahko zaupate podjetju, ki se ukvarja z organizacijo porok. Nase prevzamejo opravila, ki bi vam vzela veliko časa in vam mogoče tudi malce zagrenila veliki dan. V nadaljevanju si oglejmo, kaj vse morate postoriti za sanjsko poroko na valentinovo.

Romantična poroka na valentinovo 

Poroka je v življenju vsakega para velika in pomembna prelomnica in prav je, da na na skupno pot stopite v lepem okolju, obkroženi s svojimi najdražjimi. Ko sestavite seznam gostov, morate glede na število izbrati prostor, kjer se bo odvijalo poročno slavje.

Na spletni strani koticekzaporoko.si, najdete vse informacije, ki jih potrebujete za izvedbo sanjske poroke. Tanja in Gregor, ki uspešno vodita poročno agencijo, vam bosta pomagala pri vseh odločitvah. Bodoči mladoporočenci ste vabljeni v njihovo družbo tudi, če potrebujete samo droben nasvet! Seveda pa jima lahko prepustite organizacijo cele poroke, saj sodelujeta z mnogimi priznanimi ponudniki, ki imajo dolgoletne izkušnje z izvedbami sanjskih porok.

Dodatne ideje za poroko, predvsem za poročno cvetje in šopke ter dekoracijo poroke, boste našli tudi na spletni strani SanjskiŠopek.si. Še posebej so poznani njihovi naprsni šopki, poročni šopki ter šopki za družice, saj so na spletni strani SanjskiŠopek.si specializirani predvsem za izdelavo raznovrstnih poročnih šopkov.

Za tiste, ki še ne veste, se poročni šopki razlikujejo:

  • divji poročni šopki
  • vintage poročni šopki
  • boemski poročni šopki
  • travniški šopki za poroko
  • klasično poročno cvetje
  • moderni šopki

organizacija porok

Njun moto je preprost in učinkovit: Vaše želje – naše izkušnje in osebni pristop – najlepša poročna zgodba. Skupaj z njunimi poslovnimi partnerji, boste najprej izbrali poročno lokacijo. Vsak par ima drugačne želje! Mogoče želite stopiti na skupno življenjsko pot v objemu narave, v gričih med žlahtno vinsko trto, v prestižnem hotelu ali mogoče celo v starem, romantičnem gradu. Skupaj z organizatorjem boste izbrali lokacijo, ki vam je najbolj pri srcu in priprave na vajin najlepši dan se lahko nadaljujejo.

Izbira sanjske poročne obleke – najlepši del priprav na poroko za nevesto!

Prelepa in nepozabna poročna obleka, je skrivna želja skoraj vsake ženske. Kotiček cvetja in petja! Tako sta svojo poročno agencijo poimenovala Tanja in Grega! Skozi dolgoletne izkušnje, dobro vesta, kako zelo pomembna je za nevesto poročna obleka. Sodelujeta z resnično vrhunskimi ponudniki poročnih oblek. V salonu Sanjska obleka boste bodoče neveste lahko izbirale med pestro ponudbo svečanih oblek. Izbirale boste lahko med klasičnimi in brezčasnimi oblekami, kot tudi med oblekami po zadnjih modnih trendih. Izbira je resnično velika, na voljo pa vam je tudi prijazno in strokovno svetovanje z osebnim pristopom.

Pri njih si lahko svečano obleko izbere tudi ženin in svatje, nevesta pa si lahko obleko tudi sposodi. Po potrebi bodo poročno obleko tudi zožili, ali kako drugače priredili. To vem tudi iz svoje osebne izkušnje, saj sem v salonu Sanjska obleka, kupila tudi svojo poročno obleko, ki so mi jo še tik pred poroko malce preuredili.

poročne obleke 2020

Resnično čudovito poročno obleko, pa lahko neveste izberete tudi iz linije Morro Sartoriale, ki jih oblikujejo, krojijo in šivajo v slovenskem podjetju. Obleke so izdelane po dolgoletni tradiciji slovenskega krojaštva, uporabljeni so najboljši materiali. V podjetju Mi&Lan Moda, se skrbno posvetijo vsaki stranki osebno in vsako obleko izdelajo po meri in ročno. Poročna obleka bo izražala vašo osebnost, z natančnim krojenjem pa bodo poudarili vaše prednosti in skrili manjše nepravilnosti.

Poročni šopek in cvetje za dekoracijo – nepogrešljiv del vsake poroke

Ni važno kdaj bo vaša poroka, naj bo to valentinovo, prvi pomladni dan ali v nekem vročem julijskem dnevu, vedno naj bo v cvetju. Cvetje nam prinaša ljubezen, srečo in veselje, zato je na poročni dan zelo pomembno, kakšno cvetje boste izbrali. Poroka je simbol ljubezni v vsej globini in iskrenosti, zato naj bo tudi cvetje na ta poseben dan izbrano z ljubeznijo.

Vsaka nevesta zažari z romantičnim poročnim šopkom, zelo lepo izpade, če je tudi celotna poročna dekoracija v istem stilu kot šopek. V isti barvi naj bodo tudi šopki za svate in cvetje na mizi. Poskrbeti je potrebno tudi za okrasitev avtomobila, poročne dvorane in cerkve. Naj bodo rože vodilo čarobnosti poroke!

Poročna agencija  Kotiček cvetja in petja, sodeluje z cvetličarno N&M, ki ji lahko resnično lahko rečemo cvetličarna s srcem. Imajo resnično dolgoletne izkušnje s poročnimi dekoracijami, njihova največja strast pa je izdelava poročnega šopka. Šopek, narejen pri njih, bo poročnemu paru priklical iskrice v oči! Zaupate pa jim lahko tudi vso ostalo dekoracijo, ki je potrebna za izvedbo sanjske poroke.

Poročna torta naj bo izbrana z pozornostjo in ljubeznijo!

Poročna torta je nepogrešljiv del poročnega slavja in jo morate izbrati še posebej skrbno. Slaščičarstvo Cerkovnik je družinsko podjetje, ki že dolga leta skrbi za sladki del na raznih prireditvah. Pri njih lahko naročite poročno torto po svojem okusu, prav tako vam za vaše goste pripravijo sveže pecivo, piškote in potice. Pri izdelavi slaščic, uporabljajo samo naravne in sveže sestavine, brez umetnih dodatkov. Svetovali vam bodo tudi, koliko slaščic potrebujete, glede na število gostov in kako velika naj bo torta, da je bo dovolj za vse.

poročna torta

Pripravijo tudi različno slano pecivo, ki ga lahko postrežete pred magistratom ali cerkvijo, skupaj s šampanjcem in brezalkoholnimi pijačami. Vse slaščice in slano pecivo vam bodo razrezali in pripravili dekoracijo. Pri njih lahko naročite tudi zahvalna darilca za svate, ki ji pripravijo v paketke s piškotki v različnih oblikah.

Poročne torte in pecivo, lahko naročite tudi v slaščičarstvu Lev. Majhna slaščičarna z velikim srcem, kjer vam bodo pripravili sanjsko poročno torto. Pri peki uporabljajo samo naravne sestavine, torta pa bo prava paša za oči in brbončice.

Uporabljeno besedilo: valentinovo, poroka valentinovo, poročna torta, poroka, poročna obleka