unisvet
UNISVET – Vabim vas na spletno potovanje po Sloveniji, Evropi in celem svetu! TUKAJ!

Unisvet je spletna stran, s katero vas bom popeljala po širnem svetu. Ogledali si bomo zanimive kraje, tuje običaje, prelepo cvetje in zelišča s celega sveta in izpred domačega praga. Dotaknili se bomo lepote bivanja, eteričnih olj, naravne kozmetike, urejanja doma  in domačega vrta. Skratka, Unisvet nudi za vsakogar nekaj, polno zanimivih nasvetov, lepih slik in včasih tudi šokantnih filmčkov. 

Svet je lep in kratek čas, ki ga preživimo na njem, si moramo narediti čim lepši.  Kaj je lepšega kot prelepa narava, hribi, gore, dehteče cvetlice in zelišča? Sprehod ob morju, jezeru ali po sveže pokošeni travi? Nabiranje prvih, dišečih gozdnih jagod in iskanje pozno, jesenskih jurčkov. Skupaj se bomo odpravili na družinske izlete po Sloveniji in obiskali prelepe Slovenske planine! 

To je svet…to je unisvet.… Pridružite se mi!

Priporočam ogled receptov na spletni strani Kosilo.si:

enolončnice

Ne spreglejte aktualnih člankov na spletni strani!

Najbolj vroči članki: Božična večerja! POGLEJ TU!

božična večerja 2022

Velika noč in Velikonočne jedi: POGLEJ TU!

velika noč 2022

Ideje za kosilo: POGLEJ TU!

ideje za kosilo

Kako je nastala spletna stran Unisvet?

Vsaka spletna stran ima svoja pravila nastajanja. Potrebno jo je pravilno urediti, napisati članke in jo ves čas vzdrževati v kondiciji. Za vse to pa je potrebno določeno znanje, ki pa zadnje čase ni več samo domena računalničarjev.

Moja pot po SEO vodah, ali po spletni optimizaciji, kakor temu učeno rečemo, se je pričela z učenjem osnov. Imam čudovitega mentorja, ki se že nekaj let trudi z mano in me spremlja pri moji spletni zgodbi. Matija Zajšek je najboljši SEO mojster pri nas in s svojimi mentoriranci deli vse svoje znanje in izkušnje. Najino sodelovanje se je pričelo pred nekaj leti, ko sem zbolela in se je moja službena pot žal končala.

Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo, sva skupaj postavila mojo prvo spletno stran Futr.si. Futr je namenjen hujšanju in še enkrat hujšanju. Ko se je člankov o hujšanju nabralo že skoraj malo preveč, sem vključila tudi druge zanimive teme. Pritegnila so me eterična olja , naravna kozmetika, ureditev doma po feng shui, čakre, vedeževanje in še in še.  Seveda sem se lotila tudi receptov! Recepti za sladice, tradicionalne slovenske jedi, lchf recepti, vegetarijanski recepti in tudi nekaj privlačnih receptov za otroke sem dodala. Tem za pisanje je vedno dovolj in upam, da tudi ljudi, ki jih te teme zanimajo in včasih kaj preberejo.

Unisvet sodeluje tudi  drugimi spletnimi stranmi, podjetji, društvi in blogerji

POPOLNAPREHRANA

etizziv

 

Optimizacija spletnih strani Seo-Praktik.si

airboarding