Kovček za ličenje

Shranite vso svojo dekorativno kozmetiko na enem mestu.

 Pink kovček za ličenje 2K Miss Pinky Born to Be Pink New York!

Dobrodošli v svetu brezčasnega lepotnega razkošja.

Naša kozmetika ne ustvarja le videza, ampak umetnost, ki poudarja vašo edinstveno lepoto. Kolekcija izdelkov za ličenje je zasnovana z mislijo na strast do lepote in nudi popolno kombinacijo visoke kakovosti ter elegantnega oblikovanja.

V spletni trgovini Pinkshop so v ponudbi čudovita darila zase in najbljižje. Raziskujte našo izjemno ponudbo daril, ki bodo ustvarila toplino in veselje.

Pri ličenju gre za več kot le barve in črte – gre za umetnost, s katero lahko izrazite svojo edinstvenost in očarate svet. Vsak dotik čopiča je priložnost za ustvarjanje čarobnih podob, ki poudarjajo vašo naravno lepoto in izražajo vašo osebnost. Ličenje je lahko kot čarobni pripomoček, ki vam omogoča, da se počutite samozavestno in ženstveno v vsaki situaciji.

S pravilno uporabo ličil lahko preoblikujete svoj videz in poudarite svoje najboljše značilnosti.

V Pinkshop spletni trgovini je na voljo čudovit Pink kovček za ličenje.

Kaj vas čaka v kovčku ?

2K Miss Pinky Born to Be Pink New York Pinkshop.si_
2K Miss Pinky Born to Be Pink New York Pinkshop.si_

Senčila za oči 24 x 0,9 g, šminka 4 x 3 g, lak za nohte 4 x 5 ml, rdečilo 2 x 3,5 g, osvetljevalec 1 x 3,5 g,

svinčnik za oblikovanje ustnic 2 x 0,7 g, svinčnik za konture oči 2 x 0,7 g, čopič za rdečilo ,

čopič za senčenje oči , krtačka za trepalnice in obrvi , čopič za nanašanje šminke , ogledalo

Dimenzije kovčka: 18 x 15 x 4 cm

Poudarjanje oči s senčili, oblikovanje ličnic z nanosom bronzerja in poudarjanje ustnic s šminko, so le nekateri od načinov, kako ličenje lahko pripomore k vašemu izgledu.

Vsak nanos ličil je priložnost, da izrazite svojo kreativnost in poskrbite za brezhiben videz.

Pri ličenju gre za več kot le estetiko – gre za občutek samopomoči in negovanja.

Ko se prepustite procesu ličenja, se lahko počutite sproščeno in pomirjeno, saj si vzamete čas zase in se posvetite svojemu dobremu počutju. Ličenje je lahko tudi način izražanja svoje notranje lepote in samozavesti, saj vam omogoča, da se počutite kot najboljša različica sebe, ne glede na okoliščine. Za ličenje obraza potrebujete osnovne kozmetične izdelke in pripomočke, ki vam bodo pomagali ustvariti željeni videz.

V naši ponudbi najdete širok izbor kakovostnih ličil, ki vam omogočajo, da ustvarite svoj unikaten videz.

Naša paleta izdelkov vključuje vse, kar potrebujete za popolno ličenje, od osnovnih podlag in korektorjev do senčil za oči, šmink in rdečil za ličnice. Ne glede na vaš slog ali želje vam zagotavljamo, da boste našli izdelke, ki vam bodo omogočili, da izrazite svojo individualnost in blestite v vsaki situaciji.

Začnite svojo pot k popolnemu ličenju danes in odkrijte, kako lahko barve in teksture ličil postanejo vaša najboljša orodja za izražanje in samopomoč.

LIČENJE OČI

Make up, kozmetika, Pinkshop
Make up, kozmetika, Pinkshop

Kadar se lotimo ličenja oči, moramo imeti vizijo kaj želimo z ličenjem doseči.

Z ličenjem lahko odpremo pogled, poudarimo oči na način, da so te videti večje ali bolj zapeljive.

Z napačnim pristopom in prekomerno uporabo črne barve, predvsem s črno barvico s katero obrobimo oči, dosežemo zaprt pogled, oči pa so lahko videti majhne.

Pred nanašanjem korektorja ali tekočega pudra je pomembna dobra podlaga.

Delilah Cosmetics, kozmetika, spletna trgovina Pinkshop.si

Delilah kozmetika je britanska blagovna znamka brezkrutnih in veganskih ličil s certifikatom PETA, namenjena ustvarjanju impresivnih, visoko zmogljivih in nagrajenih formulacij.

Veganom prijazno. Kaj pomeni vegansko? To pomeni, da pri Delilah Cosmetics cenijo živali in verjamejo v naš planet. To pomeni, da njihove formule, čopiči in celo zunanja embalaža ne vsebujejo NOBENIH sestavin živalskega izvora.

Ličenje in senčenje
Clinique hydrate glow set, Pinkshop.si
Clinique hydrate glow set, Pinkshop.si

Krema Clinique Hydrate & Glow Gift set je odlična za hidrirano, napeto kožo ter za preprečevanje grudic po uporabi korektorja. Če je pod očmi temnejša koža, jo varčno prekrijemo s korektorjem, ki pa naj ne sega tik ob oko. Kajti, saj so naravno prisotne gube okoli oči zaradi prekomerne uporabe korektorja močneje vrisane in bolj vidne.

Zatem, ko dosežemo enakomeren ten kože, uporabimo senčilo za oči v svetlo rjavi barvi.  Ta se imenuje Warm taupe palete senčil za oči Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance.  Nanesemo ga v loku zgornje veke točno na predelu, kjer se prične delati guba, ko veko počasi odpiramo. Predel tik pod obrvmi poudarimo s svetlo barvo Max Factor Brow Highlighter svinčnik za obrvi in s tem odpremo pogled.

Za zapeljivejši pogled se posvetimo vekam in kotičkom oči. Na zunanje kote oči t.j. nekje 5 milimetrov na zgornjo veko in 5 milimetrov na spodnjo veko zunanjega kota oči nanesemo temnejšo rjavo barvo odtenka Cyprus umber. Za poudarjanje obrvi uporabimo barvico v barvi obrvi, vendar obrvi ne rišemo, jih samo dopolnjujemo, če želimo doseči čim bolj naraven videz.

 

Anastasia Beverly Hills Pinkshop
Anastasia Beverly Hills Pinkshop

Za bolj iskriv pogled lahko uporabimo še odtenek Primavera palete senčil za oči Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. S prsti ga nežno nanesemo samo na sredino zgornje veke.

Ličenje zaključimo z uporabo rjave maskare za bolj naraven videz ali s črno maskaro za bolj dramatičen pogled.

Pri ličenju se lahko uporabljajo prsti, so pa pri uporabi suhih ličil kot so senčila za veke zelo priročni čopiči, saj z njimi lažje dosežemo mehak ali zabrisan videz. Naša kozmetika ne ustvarja le videza, ampak umetnost, ki poudarja vašo edinstveno lepoto. Kozmetika se nanaša na izdelke, postopke in prakse, ki se uporabljajo za izboljšanje in nego videza telesa ter kože. Ti izdelki vključujejo kreme, losjone, ličila, parfume, šampone, mila, dezodorante in druge izdelke, namenjene negi telesa. Kozmetika se uporablja za različne namene. Vključno z izboljšanjem videza, negovanjem kože, las in nohtov, spodbujanjem higiene ter izražanjem individualnosti in ustvarjalnosti.

Da bo vaš videz popoln do natankosti, si nadenite vaš najljubši kos nakita.

Če še niste odkrili ženskega nakita, ki bo trend za leto 2024, je zdaj pravi čas.

Vogue, ultimativna avtoriteta za vse stile, je napovedal nekaj revolucionarnih videzov, ki naj bi prevladovali na modnih pistah in ulicah v letu 2024.

Ženski nakit, spletna trgovina Pinkshop
Ženski nakit, spletna trgovina Pinkshop

Ko ste že pri tem, razmislite, kateri so trendi nakita za leto 2024 in kakšen nakit vam pristaja v letošnji sezoni? Ženski nakit vedno popestri še tako lepo garderobo.

Ne bojte se nositi nakita, naj odraža vašo osebnost in ženstvenost. Modni dodatki so najbolj vplivni izdelki pri oblikovanju celotnega izgleda vsake modno ozaveščene ženske ali moškega.

Lepo oblikovan kos nakita lahko ženski prinese občutek elegance in privlačnosti.

Srebrne zapestnice nosijo zgodbo osebne elegance, so več kot le modni dodatek. So izraz stila in osebne zgodbe, so nepogrešljiv kos v vaši zbirki.

Hoop uhani, brezčasni, vedno modni, primerni za darilo ali lastno zbirko nakita.

Vsak kos nakita nosi v sebi zgodbo, ki pripoveduje o ljubezni, dediščini in edinstvenosti posameznika. Uporablja se za izražanje osebnega sloga, kulturnih tradicij, družbenega statusa in simbolike. Lahko vključuje različne vrste predmetov, kot so ogrlice, zapestnice, uhani, prstani, broške in verižice. Materiali, uporabljeni za izdelavo, se lahko razlikujejo glede na stil, kulturo in obdobje.

Različni kosi omogočajo ženskam, da dopolnijo svoj videz in poudarijo svojo individualnost.

Ljudje pogosto nosijo modne dodatke, da označijo pomembne trenutke v življenju.

Dragoceni kovinski materiali, kot so zlato, srebro in platina pogosto uporabljeni za izdelavo prestižnega nakita.

Medtem, ko se za bolj cenovno dostopen uporabljajo manj dragoceni materiali, cenejše kovine, steklo in plastika.