DARILNI BON ZA AIRBOARDING – čudovito darilo za adrenalinske navdušence

darilni bon

Darilni bon je lahko čudovito darilo, kadar nimate ideje, kaj bi podarili svojim najdražjim, prijateljem ali sodelavcem. Tukaj vam predstavljamo darilni bon za airboarding, adrenalinski šport, ki se vse bolj uveljavlja tudi v Sloveniji.

Več o tem športu si lahko ogledate na spletni strani airboading.si, kjer dobite tudi vse ostale podatke. Airboarding je spust z napihljivo blazino, kjer smo v položaju z glavo naprej. Razvijemo lahko veliko hitrost, zato je previdnost izredno pomembna.

Obvezna je uporab čelade in strokovno vodstvo. Šport je primeren za posameznike, ki imajo radi zimo in sneg, vendar ne smučajo ali deskajo. Prav tako je primeren za otroke, saj se dejavnost izvaja na urejenih progah in pod skrbnim vodstvom inštruktorjev. Tukaj lahko naročite tudi darilne bone za rafting v Črni gori in Sloveniji!

Kje izvajamo airboarding?

Airboarding izvajamo na smučiščih Vogel, Soriška planina in Krvavec, seveda po dogovoru s posameznim smučiščem. Za to športno dejavnost potrebujemo posebne proge, kjer ni smučarjev. Odvisni smo tudi od snežnih razmer, zato se za vsako izvajanje sproti dogovarjamo. Darilni bon je izvrstna  priložnost, da svojo družino popeljete v naravo in poskusite nekaj novega! Zagotovljeno veliko zabave in adrenalina!

Kakšna oprema je potrebna za izvajanje airboardinga?

Za airboarding se morate samo primerno obleči. Topla oblačila, obutev, kapa, rokavice in mogoče kolenčnike. Mi imamo vso ostalo opremo. Napihljivo blazino – airboard in čelado!

Vi potrebujete samo veliko dobre volje in malo kondicije! Vsekakor boste naredili nekaj dobrega za svoje zdravje, okrepili imunski sistem in izgubili kakšen odvečen kilogram! Za darilni bon v vrednosti 50€, vam za eno osebo nudimo 4 ure super druženja na snegu!

airboarding

Uživali boste vsi, tako otroci, kot malo starejši, kot tudi vsi športniki in nešportniki. Ta šport je resnično primeren za vse, saj ga lahko izvajate že po kratkem tečaju. Nikar pa tega ne poskušajte sami, saj lahko airboard razvije veliko hitrost in se lahko hudo poškodujete. Mi vam nudimo strokovno vodstvo, opremo in zagotavljamo dobro dozo adrenalina! Vabjeni!


   DARILNI BON ZA AIRBOARDING

 4 URE ADRENALINA – ZA ENO OSEBO – SAMO 50€

LOKACIJE:

VOGEL, SORIŠKA PLANINA, KRVAVEC – ALI NA DRUGI LOKACIJI, PO VAŠI ŽELJI,  KJER JE DOVOLJ SNEGA!

darilni bon za airboarding

ZA SKUPINE NUDIMO DODATNI POPUST!

Darilni bon lahko naročite:

  • na kontaktnem obrazcu airboarding.si
  • gmail: karmenurnaut@gmail.com
  • gmail: valant.janez@gamil.com
  • tf.št: 041518531
  • tf št: 031311930

Ko naročite darilni bon, vam posredujemo podatke o plačilo, vi pa natisnete tole obvestilo in že gremo na adrenalinsko izkušnjo! Vabljeni!