Za obilje v novem letu podarimo darila v rdeči barvi!

posted in: Aktualno | 0
IZVIRNA NOVOLETNA DARILA! POGLEJ TU!

Rdeča obleka? Rdeča darila? Seveda! Poglejte, kakšno barvo feng shui priporoča za čas okoli novega leta! Novoletna darila v rdeči barvi, prinašajo obilje in srečo!

Božična darila lahko naredimo tudi sami iz preprostih materialov.

Novoletna darila

Ko se staro leto poslavlja, običajno naredimo letni obračun in pretehtamo dobre in slabe strani. Kmalu pa začnemo delati načrte za naprej, seveda v upanju, da nam bo prihajajoče leto prineslo veliko sreče, zdravja in tudi nekaj obilja.

Feng shui svetuje, da se moramo v času pred novim letom, obdati s predmeti in barvami, ki prinašajo srečo in obilje. Barva, ki nam lahko pomaga, je tudi rdeča. Novoletna darila lahko naredimo tudi sami doma, na primer spečemo okusne piškote, ki jih obarvamo z jedilno rdečo barvo.

Novoletna darila v rdeči barvi

Rdeča barva je barva ognja, prepričljiv izraz življenja in moči. Neločljivo je povezana z borbo, strastjo  in vročino. Rdeča barva ima tudi močan psihološki vpliv, saj se prepleta med prijateljstvom, ljubeznijo, udobjem, čutnostjo, toploto in samozavestjo. V prazničnem času, preden se staro leto poslovi, se odenimo v rdeča oblačila! Rdeča obleka bo na novoletni zabavi pritegnila mnoge oči, posebej če bo ženska še dovršeno naličena in nasmejana.

Rdeča obleka, naj bi ženskam v času novega leta, prinašala veliko sreče in obilja. Seveda lahko oblečemo tudi kakšen drug kos rdečega oblačila in seveda to velja tudi za moške in otroke.

Za silvestrsko zabavo lahko oblečemo novo rdečo srajco, pulover, krilo ali pa samo rdeče nogavice. Moškim lepo pristaja rdeča kravata, ženske pa si lahko nadenejo rdeče rokavice ali mogoče celo rdeč klobuk.

Darila za novo leto v rdeči barvi za obilje in srečo

Poleg rdeče obleke, bomo tudi z novimi rdečimi čevlji kozmosu sporočili, da smo pripravljeni na novo leto! Z novimi čevlji bomo pogumno stopili nasproti novim dogodivščinam, pripravljeni bomo narediti korak naprej in že v prvih dneh novega leta, pohoditi vse negativne dogodke, ki nas mogoče čakajo. Ni važno, kakšne čevlje si kupimo, samo da so rdeče barve.

Ženske bodo mogoče izbrale rdeče salonarje z visoko peto ali pa zimske škornje za hujši mraz. V rdečo barvo se lahko odenemo že v času Božiča in tudi božična večerja in božično obdarovanje, je lahko v duhu rdeče barve.

Najstniku lahko za novoletno darilo tudi podarimo rdeče superge, prav gotovo jih bo z veseljem nosil. Kaj pa moški? Lahko moški obuje rdeče čevlje? Seveda! Moška elegantna moda prav tako dovoljuje rdeče čevlje, mogoče ne tako zelo kričeče rdeče, kot so ženske, a vendarle.

Lahko pa moški prav tako obuje rdeče športne ali pohodne čevlje, si nadene rdečo bundo ali rdeči šal. Kombinacij je nešteto, samo potruditi se moramo in z rdečo barvo v naše življenje prikličemo obilje!

Ure simbolizirajo napredek, zlato predstavlja bogastvo

Za novo leto si privoščimo novo ročno uro! Urni kazalci se ves čas pomikajo naprej in s tem simbolizirajo napredek. Z novo uro, lahko je za nameček še rdeča, bomo v naše življenje priklicali pozitiven in aktiven či, ki nam bo pomagal doseči uspeh, ki si ga želimo. Z uspehom pa bo k nam prišlo tudi tako težko pričakovano obilje. Da prikličemo pozitiven či, si moramo uro kupiti sami! Če jo bomo dobili za darilo, verjetno ne bo delovalo.

novoletno darilo za ženo

Simbol obilja in bogastva, je tudi zlato in zlati nakit. Če smo si zaželeli nov kos nakita, potem kupimo zlatega, ki simbolizira rast in kopičenje bogastva.

Nakit naj bo nov in nikakor ne rabljen. Vsa energija, ki jo je narava namenila nam v obliki zlata, je namreč v na novo izdelanem nakitu.

Izkoristimo njegovo žarečo in novo energijo! Rabljen nakit in oblačila, nosijo v sebi energijo prejšnjega lastnika in če te stvari nosimo, tvegamo, da prevzamemo nase morebitne negativne energije.

Rdeča denarnica in velika nakupovalna torba

Praznični čas, je čas za novo denarnico! Rdečo denarnico seveda! Nova denarnica, ki jo kupimo v novoletnem času, simbolizira pripravljenost na sprejem novega bogastva, vsi odtenki rdeče pa privabljajo denar in blagostanje. V novo denarnico lepo poravnajmo nekaj denarja in pritegnili bomo še več bogastva.

Če nam rdeča denarnica ni všeč, jo kupimo v kakšni drugi barvi. Če pa ne maramo nove denarnice, moramo staro pred novim letom, napolniti z bankovci in na takšen način k sebi priklicati še več denarja. Denarnica je čudovito novoletno darilo!

Ko se odpravljamo po nakupih, opravimo to z veliko, res veliko, nakupovalno torbo! Velika nakupovalna torba pomeni, da v novem letu pričakujemo veliko lepih in novih stvari. Za vse te lepe, nove stvari, pa seveda potrebujemo dovolj veliko torbo. Pri nakupovalni torbi je bolj pomembna velikost, čim večja je, tem boljše je! Seveda pa ne bo nič narobe, če kupimo rdečo nakupovalno torbo!

Uporabljeno besedilo: novoletna darila, rdeča denarnica