Raziskali smo najboljše metode za čiščenje čaker

posted in: Aktualno, Zeliščarstvo | 0

Pride čas v našem življenju, ko spoznamo, da je potrebno nekaj korenito spremeniti. Pogled vase in harmonizacija življenja ne bo mogoča, če ne bomo dobili nove energije in se poslovili od starih, preživetih čustev in tudi stvari. Odpiranje in čiščenje čaker lahko opravimo s preprostimi metodami in z uporabo izdelkov za uravnovešanje čaker.

Čiščenje čaker

Naravna kozmetika, narejena iz najboljših zdravilnih zelišč,  eterična olja in izdelki za čakre, so ustvarjeni zato, da nam pomagajo odkriti svoje optimalno življenje. Z redno uporabo in ponavljanjem afirmacij za vsako čakro posebej, se bodo v naše življenje vrnile pozitivne energije, popravilo se nam bo zdravje in ustvarili si bomo možnost za osebni preboj.

Čiščenje čaker s pomočjo uporabe naravne kozmetike

Za nego telesa vsi uporabljamo kozmetične izdelke in pogosto svoji koži z njimi naredimo tudi škodo. V mnogih kozmetičnih izdelkih so alkoholi, parabeni in še mnoge druge škodljive kemične snovi, ki lahko poškodujejo kožo.

Zato je vse več proizvajalcev začelo prodajati naravno kozmetiko, ki je narejena iz naravnih sestavin. Takšna naravna kozmetika je lahko namenjena tudi čiščenju in odpiranju čaker. Z redno uporabo naravnih krem, gelov za tuširanje, naravnih eteričnih olj in sprejev za auro, bomo spodbudili odpiranje fizičnega telesa pranskim zdravilnim energijam narave.

Z uporabo naravne kozmetike, se bo naš največji čutili organ, koža, lažje odprl ljubezni, mehkobi in nežnosti. Kožo je potrebno ves čas negovati in če bomo vztrajni, se bomo poleg lepe kože, spontano povezali s čutenjem naših lepših energij. Te energije nas bodo pripeljale k ljubezni do sebe in do zaznavanja naše lastne svetlobe Duše v vsakdanjem življenju.

Naravna krema Harmonia

Odpiranje čaker lahko opravimo tudi z naravnimi kremami Angelca. Za vsako čakro posebej so pripravili kremo, ki pomaga aktivirati točno določeno čakro. Naravna krema Harmonia vpliva na aktiviranje vranične čakre in je namenjena za podporo odnosom in razumevanju.

Kremo Harmonia uporabljamo kadar nas odnosi izčrpavajo in zaradi tega čutimo utrujenost. Kremo uporabljamo za nego obraza in celega telesa.

Katere afiramcije izgovarjamo pri čiščenju čaker z eteričnimi olji?

Za čiščenje čaker in za odpravo slabih energij v prostoru, pogosto uporabljamo tudi naravna eterična olja. Tukaj vam bomo predstavili eterično olje Harmonia, ki je namenjeno za energijski dvig vibracije našega doma, za čiščenje energijskega mrčesa in za podporo harmoničnega sodelovanja v odnosih. 

Z uporabo eteričnega olja Harmonia se energijsko dvigne naša vibracija in vibracija prostora. Sprostijo se slabe energije, naš dom pa se sprosti vseh preteklih čustev in vplivov dogodkov, ter tako poveča harmonijo. Prav tako lahko  z uporabo eteričnega olja Harmonia izboljšamo medsebojno razumevanje in s svojimi bližnjimi vzpostavimo bolj harmonične odnose. Pri redni uporabi nas težki odnosi ne bodo več izčrpavali in posledično bomo tudi manj utrujeni.  

Eterično olje Harmonia pa ne vpliva samo na energije v prostoru, pač pa tudi očisti in okrepi našo vranično čakro. Poleg tega pa deluje na čakre vseh ljudi, ki so prisotni v prostoru in zato postane komunikacija lažja in odnosi med vsemi prisotnimi manj bremenilni. Afirmacije, ki jih izgovarjamo ob uporabi eteričnih olj za čiščenje čaker in energijsko čiščenje prostora:

Za razvajanje duše in telesa, ter za odpiranje čaker, moramo uporabljati samo najboljše izdelke iz narave. Stanovanje si uredimo po načelih feng shui in ga osvežimo s sprejem za avro. Spreji za avro vsebujejo edinstvene mešanice naravnih eteričnih olj in poskrbijo za prečiščenje vse negativnih energij v nas in okoli nas.

Sprej za auro in prostor Moje sonce, je edinstven in izredno učinkovit sprej, ki nas zaščiti pred negativnimi energijami in energijskim mrčesom, ki je okoli nas. Sprej uporabljamo zato, ker nismo neobčutljivi za energijske napadalce v obliki energijskega mrčesa. To so elementarji in negativni ljudje, ki se nalepijo na nas in iz našega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo. S tem tudi potencirajo naše slabo počutje in negativna čustva.

Kako uporabljamo sprej Moje sonce in kako nam bo pomagal?

Za uspešno učinkovanje spreja za auro, ga moramo petkrat poškropiti nad glavo v različnih smereh, od centra navzven. Tako bo vonj in energija spreja zaobjela celotno našo energijo, ki je običajno od pol metra do dveh metrov okoli fizičnega telesa.

V našem domu ali v službi, sprej poškropimo po vseh kotih, od vrha do tal, saj se največ negativnih energij nahaja ravno po kotih. Občasno lahko poškropimo tudi nad, za in pod omarami.

Kako uporabljamo energijski nakit za čiščenje čaker?

Za čiščenje čaker je zelo učinkovit tudi energijski nakit, saj ga lahko imamo ves čas pri sebi, da nas ščiti pred negativnimi energijami. Čakre seveda učinkovito čistimo z meditacijo, a pogosto nimamo vedno časa in potrebnega miru za redno meditacijo. Z energijskim nakitom bomo zaščitili naše energije pred slabimi vplivi iz okolja in hkrati lažje ohranjali vitalnost in dobro počutje. 

Energijski nakit je vedno prečiščen in harmoniziran na najvišje Svetlobe iz Mrež Blagostanja. V energijskem nakitu so pogosto uporabljeni kristali, ki imajo v sebi program, da so čisti v vseh okoljih. Energijski kristali so pogosto tudi na obeskih za ključe, ki nosijo podporo za zaščito avta ali doma.